back

Голова райдержадміністрації привітав пожежників Ріпкинщини

14 квітня 2017

Напередодні Дня пожежної охорони голова райдержадміністрації Борис Мелашенко, голова районної ради Роман Шупель та Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус привітали із професійним святом працівників Ріпкинського районного відділу УДСНС України у Чернігівській області.

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко подякував особовому складу районного відділу УДСНС за їх важливу та нелегку роботу, адже пожежники приходять на допомогу і без вагань долають лихо та стихію, рятуючи життя наших співгромадян. Побажав міцного здоров’я, життєвої енергії, наснаги, стійкості духу, витримки і мужності у благородній справі служіння державі та народу України, миру та злагоди на рідній землі.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня пожежної охорони очільник району нагородив Почесною грамотою районної державної адміністрації:

командира відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки ДПРЗ – 1 УДСНС України Борисенка Володимира Миколайовича;

водія 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки ДПРЗ – 1 УДСНС України Єфименка Сергія Миколайовича.

Борис Мелашенко вручив районному відділу УДСНС подарунок, який необхідний для виконання їх роботи — пожежну мотопомпу.

Цього дня на адресу працівників ДСНС лунало багато гарних слів. До привітань долучилися голова районної ради Роман Шупель та селищний голова Сергій Гарус. Гості подякували працівникам пожежної служби за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом та побажали якомога менше тривожних викликів.






















Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації