back

Кампанія з відновлення лісових насаджень району

27 березня 2017

Про майбутні ліси у Державному підприємстві "Добрянське лісове господарство" дбають протягом всього року.

До цьогорічної кампанію з посадки лісу долучилися всі працівники ДП "Добрянське лісове господарство", лісництв району, 83 незайняті особи, в тому числі 74 безробітні, які перебувають на обліку в Ріпкинському районному центру зайнятості.

Так, при плані 220 га фактично висаджено нові культури на площі 250 га, переважно сосни звичайної. Також у лісокультурному фонді району проводиться доповнення лісових культур на площах посадки минулих років (де рослини не прижились), наразі вже досаджено 120 га, при запланованих 150 га.

Роботи з посадки лісових культур проводились у 6 лісництвах району. Першим закінчило посадку Новояриловицьке лісництво, де посаджено лісу на 30 га та доповнено посадки на 18 га, другим - Ріпкинське лісництво, посадка проводилась на 40,2 га, а ще зробили доповнення посадок минулих років на загальній площі 36 га. До посадки насаджень у Ріпкинському лісництві залучили 54 незайняті особи, в тому числі 26 безробітних осіб.

Наразі проводить посадку лісових насаджень Олешнянське та Добрянське лісництво.

Протягом цього тижня всі лісництва району завершать роботу з посадки лісових культур.

Всього взяло участь у роботах тимчасового характеру з посадки лісових культур 113 незайнятих осіб, в тому числі 74 безробітні, які є клієнтами служби занятості.














За інформацією Ріпкинського
районного центру зайнятості