back

Борис Мелашенко взяв участь у зборах жителів Павлівської сільської ради

16 березня 2017

Загальні збори громадян Павлівської сільської ради відбулися сьогодні, 16 березня, у приміщенні сільського клубу у Павлівці. У сході взяли участь голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олексій Кульгейко, дільничний інспектор відділення поліції Олексій Копич, представники ТОВ "Чернігівська індустріальна молочна компанія".

Павлівський сільський голова Алла Жукотська прозвітувала перед присутніми про соціально-економічний розвиток сільської ради, виконання бюджету за 2016 рік та окреслила основні напрямки роботи у 2017 році. Зокрема вона зазначила, що у поточному році заплановано розчищення ставків та дамби, облаштування вуличного освітлення, ремонт доріг.

Начальник управління соціального захисту населення РДА Олексій Кульгейко надав роз’яснення щодо призначення пільг та субсидій, зокрема на тверде паливо, та відповів на числені запитання.

Зі звітом про стан криміногенної ситуації на території сільської ради виступив дільничний інспектор відділення поліції Олексій Копич. Також він попередив громадян про активізацію шахрайства у районі та про неприпустимість правопорушень, пов’язаних з виготовленням, зберіганням та збутом самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, що тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також звернувся до небайдужих з проханням повідомляти про всі відомі факти незаконного виготовлення та продажу алкогольних напоїв.

Найактуальніші проблеми, котрі озвучили жителі під час сходу, це – ремонт доріг та автобусне сполучення з районним центром.

Голова РДА Борис Мелашенко окреслив ситуацію у районі за 2016 рік та пояснив основні питання щодо об’єднання територіальних громад. Зокрема керівник району акцентував увагу громадян на важливості флюорографічного обстеження з метою профілактики і своєчасного виявлення туберкульозу та зазначив, що у Павлівський сільській раді дуже низький відсоток проходження флюорографії – 60%. Також він наголосив, що у зв’язку з тим, що почастішали випадки виявлення хворих на сказ тварин, необхідно робити щеплення домашніх тварин від сказу та тримати на прив’язі собак.

Борис Мелашенко подякував сільському голові за співпрацю, вирішення проблем громади та вручив відзнаки Президента України - ювілейні медалі «70 років Перемоги над нацизмом»:

- Жабі Iвану Максимовичу;

- Кондратенку Володимиру Вікторовичу;

- Шуману Леоніду Єфремовичу.


















Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації