back

Президія обговорила питання, які розглянуть депутати райради на березневій сесії

15 березня 2017

Засідання президії районної ради відбулося сьогодні, 15 березня, в ході якого були опрацьовані питання, пропоновані до розгляду на пленарному засіданні дев’ятої сесії районної ради, яка скликається на 31 березня. У засіданні взяв участь перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко.

За активну громадську діяльність та з нагоди 60-річчя від дня народження голова районної ради Роман Шупель вручив Почесну грамоту районної ради депутату Ріпкинської районної ради Петру Головачу.

На розгляд депутатів виноситься до десяти питань. Серед них – проекти внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року “Про районний бюджет на 2017 рік”, районної програми розвитку фізичної культури та спорту Ріпкинського району на 2017-2020 роки, районної цільової програми «Цукровий діабет на 2017-2018 роки» в новій редакції, програми фінансового забезпечення виконання Ріпкинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих їй Ріпкинською районною радою на 2017-2018 роки.

Президія районної ради обговорила та схвалила всі питання, що виноситимуться на розгляд депутатів під час пленарного засідання.






Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації