15 листопада 2017


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту районної Програми відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2018-2019 роки

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 оприлюднено проект районної Програми відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2018-2019 роки .

Проект розроблено відповідно до статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, із врахуванням статті 91 Бюджетного Кодексу України для відшкодування вартості проїзду хворих з хронічною нирковою недостатністю від місця проживання до обласного центру та в зворотньому напрямку.

На даний час у Ріпкинському районі налічується 3 хворих з хронічною нирковою недостатністю, що отримують курси програмного гемодіалізу на базі Комунального лікувально-профілактичного закладу “Чернігівської обласної лікарні” та ТОВ “Фрезеніус Медикал Кер Україна”.

За рахунок коштів районного бюджету хворим відшкодовуватиметься вартість проїзду від місця проживання до обласного центру і у зворотному напрямку на протязі року. В розрахунок вартості проїзду входить вартість автобустого квитка та вартість автотранспортних послуг. Кошти на проїзд відшкодовуватимуться хворим щоквартально.

Проект Програми відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2018-2019 роки

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту районної Програми триватимуть з 10.11.2017 року по 01.12.2017 року.

Зауваження та пропозиції до проекту районної Програми прийматимуться управлінням соціального захисту населення районної державної адміністрації до 01.12.2017 року в письмовому вигляді за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 114, тел. (04641) 2-15-80, або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Кульгейко Олексій Леонідович, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, тел. (04641) 2-15-80, електронна пошта: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації