14 листопада 2017


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сімей загиблих учасників АТО, що проживають в районі, на 2018 - 2019 роки

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 оприлюднено проект районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сімей загиблих учасників АТО, що проживають в районі, на 2018 - 2019 роки.

Проект розроблено відповідно до положень Конституції України, законів України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, "Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні", інших актів законодавства України.

В даний час в районі проживає 1 сім'я загиблого воїна — інтернаціоналіста та 4 осіб з числа сімей загиблих учасників АТО. Створення належних умов для забезпечення сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сімей загиблих учасників АТО, формування в суспільстві шанобливого ставлення до них є основним завданням державної соціальної політики в Україні.

Головною метою Програми є надання додаткових соціальних гарантій сім'ям загиблих військовослужбовців, за рахунок коштів районного бюджету, з оплати житлово-комунальних послуг у розмірі 50 відсотків додатково до встановлених чинним законодавством (у межах норм, передбачених чинним законодавством).

Проект районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сімей загиблих учасників АТО, що проживають в районі, на 2018 - 2019 роки

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту районної Програми триватимуть з 10.11.2017 року по 01.12.2017 року.

Зауваження та пропозиції до проекту районної Програми прийматимуться управлінням соціального захисту населення районної державної адміністрації до 01.12.2017 року в письмовому вигляді за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 114, тел. (04641) 2-15-80, або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Кульгейко Олексій Леонідович, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, тел. (04641) 2-15-80, електронна пошта: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації