21 березня 2017

 

 

Згідно з розпорядженням голови райдержадміністрації від 21 вересня 2015 року № 74-ОС, на посаду керівника апарату районної державної адміністрації призначено Кухаренко Тетяну Станіславівну.

 

Тетяна Кухаренко народилася 2 січня 1975 року у смт Ріпки Ріпкинського району Чернігівської області.

Освіта вища. У 2002 році закінчила Львівський національний університет ім. І.Франка за спеціальністю «Фінанси і кредит» та здобула кваліфікацію економіст.

У 2018 році закінчила Чернігівський національний технологічний університет, магістр публічного управління та адмістрування.

З 1996 по 2010 рік працювала провідним контролером–ревізором в контрольно–ревізійному відділі в Ріпкинському районі.

З 2010 по 2014 рік працювала головним спеціалістом відділу взаємодії з роботодавцями Ріпкинського районного центру зайнятості.

З 2014 по 2015 рік працювала заступником начальника відділу надання соціальних послуг Ріпкинського районного центру зайнятості.

* * *

Керівник апарату Ріпкинської районної державної адміністрації

Апарат Ріпкинської районної державної адміністрації очолює керівник апарату, який призначається на посаду головою районної державної адміністрації в порядку, передбаченому законодавством про державну службу.

Організовує роботу апарату Ріпкинської районної державної адміністрації, забезпечує виконання покладених на нього завдань щодо правового, організаційного, матеріально-технічного та іншого забезпечення діяльності адміністрації, підготовки аналітичних, інформаційних та інших матеріалів, систематичної перевірки виконання актів законодавства та розпоряджень голови районної державної адміністрації, надання методичної та іншої практичної допомоги органам місцевого самоврядування відповідно до чинного законодавства, Положення про апарат та Регламенту районної державної адміністрації.

Відає питаннями організаційної роботи управлінь, відділів районної державної адміністрації, навчання та підвищення кваліфікації державних службовців, взаємодіє з органами місцевого самоврядування.

Забезпечує взаємодію апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації з Чернігівською обласною державною адміністрацією, районною радою, її виконавчим апаратом у процесі поточної діяльності.

У разі відсутності головного спеціаліста по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації у повному обсязі виконує його обов’язки.

Відає питаннями вдосконалення структури органів виконавчої влади в ході адміністративно-територіальної реформи.

Здійснює визначені статтею 17 Закону України «Про державну службу» повноваження керівника державної служби в апараті районної державної адміністрації  та  її  структурних підрозділах (крім  структурних  підрозділів зі статусом юридичних осіб  публічного  права) щодо проходження державної служби.

Безпосередньо спрямовує, координує та контролює діяльність:

відділу документообігу, організаційної роботи та контролю;

відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції;

головного спеціаліста по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи;

відділу ведення Державного реєстру виборців;

відділу фінансово-господарського забезпечення;

архівного відділу.

За дорученням голови районної державної адміністрації має право представляти районну державну адміністрацію в інших управлінських структурах з питань, що входять до його компетенції, укладати договори та інші правочини.

Відає, в межах повноважень, питаннями захисту персональних даних, проведення спеціальних перевірок, запобігання і протидії корупції.

У межах наданих повноважень відповідає за підготовку та подає на підпис голові районної державної адміністрації проєкти розпоряджень.

Видає накази з питань, визначених частиною 4 статті 44 Закону України «Про місцеві державні адміністрації».