15 грудня 2016


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту районної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 оприлюднено проект районної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки.

Програма розроблена відповідно до законів України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», «Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги», наказу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва «Про затвердження методичних рекомендацій щодо формування і реалізації регіональних та місцевих програм розвитку малого і середнього підприємництва» від 18.09.2012 № 44 тощо.

Метою Програми є створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу, зростання його інвестиційної та інноваційної активності, підвищення рівня конкурентоспроможності в умовах євроінтеграції та збільшення внеску в соціально-економічний розвиток регіону, шляхом об’єднання зусиль місцевих органів влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців та їх об’єднань.

Проект Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів районної Програми триватимуть з 25.11.2016 року по 22.12.2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту районної Програми прийматимуться відділом економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації до 22 грудня 2016 року в письмовому вигляді за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, тел. (04641) 2-19-37, або в електронному вигляді за адресою: [email protected] з поміткою «Пропозиції до Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки».

Контактна особа: Манжула Ольга Михайлівна, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації, тел. (04641) 2-19-37 або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Відділ економічного розвитку і торгівлі
Ріпкинської районної державної адміністрації