08 грудня 2016

11.03.2019

Повідомлення

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській районній державній адміністрації  повідомляє, що установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації відбудуться 19 березня 2019 року.

Початок реєстрації: о 14:30 год. При собі мати паспорт громадянина України або інший документ, що засвідчує особу.

Початок засідання: о 15:00 год

Місце проведення: смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, зала   засідань Ріпкинської райдержадміністрації.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській районній державній адміністрації  за результатами засідання 11 березня 2019 року надає для ознайомлення:

- список учасників установчих зборів, кандидатів до нового складу Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації;

-біографічні довідки кандидатів та інформації про діяльність у 2018 році ІГС.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів
 для формування нового складу Громадської ради
при Ріпкинській районній державній адміністрації 

 

 

Анонс. Засідання ініціативної групи

11 березня (понеділок), відбудеться засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

1. Інформація про результати перевірки документів ІГС та роботу по інформуванню  ІГС про недоліки в документах.

2. Затвердження списку ІГС - учасників установчих зборів, списку ІГС, кому відмовлено, з причиною відмови.

3. Уточнення часу, місця, порядку проведення установчих зборів (реєстрація учасників, підготовка бюлетенів для голосування, оприлюднення інформації про діяльність ІГС та їх кандидатів), обрання представника ініціативної групи, який відкриє установчі збори та поінформує про діяльність ініціативної групи.

Початок заходу: 08:15 год.

Місце проведення: Загальний відділ, організаційної роботи та контролю апарату РДА (смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85).

 

21.02.2019

Анонс. Засідання ініціативної групи

22 лютого, у п’ятницю, відбудеться засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Планується обговорити питання перевірки документів ІГС, які надійшли до ініціативної групи, на предмет їх відповідності визначеним вимогам.

Початок заходу: 15:30 год.

Місце проведення: Загальний відділ, організаційної роботи та контролю апарату РДА (смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85).

 

16.01.2019

18 січня розпочнеться прийом заяв на участь в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській РДА

На першому засіданні ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації, яке відбулося сьогодні, 16 січня, визначено орієнтовну дату зборів  — 15 березня 2019 року.

Ініціативна група затвердила повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів, зразки заяви та додатків до неї.

Прийом документів від ІГС на участь їх представників в установчих зборах розпочнеться 18 січня і триватиме по 13 лютого 2019 року (окрім суботи та неділі) з 09:00 до 17:00 год. за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85 (загальний відділ, організайційної роботи та контролю апарату Ріпкинської райдержадміністрації, кім. 210, е-mail: [email protected], телефон для довідок: (04641) 2-24-43).






Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації

16.01.2019

ОГОЛОШЕННЯ. Порядок подання заяв для участі в установчих зборах з формування нового складу
Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації

14.01.2019

Анонс. Перше засідання ініціативної групи


16 січня, у середу, відбудеться перше засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

1. Завдання та повноваження ініціативної групи. План роботи ініціативної групи.

2. Обрання голови, секретаря ініціативної групи та відповідальної особи.

3. Визначення орієнтовної дати, часу та місця проведення установчих зборів.

4. Затвердження повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів, зразків заяви та додатків до неї.

5. Різне.


Початок засідання: об 14:30 год.


Місце проведення: зал засідань Ріпкинської районної державної адміністрації (смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85).

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській РДА 2019-2020 років



28 Грудня 2016 року

ОГОЛОШЕННЯ
Порядок подання заяв для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації



Зразки документів

2 Грудня 2016 року

Визначено дату установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській РДА

2 грудня відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Головою ініціативної групи рейтинговим голосуванням обраний Микола Голік.

Завдання ініціативної групи:

1. Визначити орієнтовну дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів.

2. Визначити порядок подання заяв ІГС для участі в установчих зборах, підготувати оголошення про початок прийому заяв та зразків необхідних документів.

3. Обрати відповідальну особу, організувати збір заяв від ІГС на участь в установчих зборах, перевірку документів ІГС.

4. Скласти списки учасників установчих зборів та тих кому відмовлено, уточнити час, місце, порядок проведення установчих зборів, обрати представника ініціативної групи, який відкриє установчі збори та поінформує про діяльність ініціативної групи.

Визначено дату проведення установчих зборів – 24 лютого 2017 року.

Прийом документів від ІГС розпочнеться з 11 січня 2017 року.

На наступному засіданні 14 грудня 2016 року члени ініціативної групи планують затвердити порядок подання заяв для участі в установчих зборах та текст оголошення про початок прийому документів від ІГС, зразки документів.





Ініціативна група з підготовки установчих зборів



Розпочато роботу по створенню Громадської ради при РДА нової каденції

Ріпкинською райдержадміністрацією затверджено склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів нового складу Громадської ради при РДА.

До складу ініціативної групи ввійшло 5 осіб, з яких 3 особи представники діючої Громадської ради та 2 — представники відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Зі складом ініціативної групи з підготовки установчих зборів нового складу Громадської ради при РДА можна ознайомитися тут.