25 листопада 2016


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту регіональної цільової програми створення та ведення містобудівного кадастру Ріпкинського району на 2016—2018 роки

Відділом містобудування та архітектури Ріпкинської районної державної адміністрації розроблено проект регіональної цільової програми створення та ведення містобудівного кадастру Ріпкинського району на 2016—2018 роки (далі – Програма).

Метою Програми є забезпечення на території Ріпкинського району проведення єдиної державної політики у сфері містобудування та архітектури, впровадження та використання сучасних передових геоінформаційних технологій, розроблення геоінформаційного порталу містобудівного кадастру району, що створить передумови для ефективного вирішення функціональних завдань управлінь, відділів облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Реалізація заходів Програми забезпечить покращення інвестиційного клімату, створення прозорих та комфортних умов для nроботи підприємців, застосування Європейських стандартів управління територіальним розвитком, підвищення якості управлінських рішень завдяки моделюванню оцінки їх наслідків.

Створення містобудівного кадастру району створить сучасне ефективне підгрунтя для соціального та економічного розвитку громад Чернігівської області.

Проект регіональної цільової програми створення та ведення містобудівного кадастру Ріпкинського району на 2016—2018 роки

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів Програми триватимуть з 15.08.2016 року по 15.09.2016 року.

Зауваження та пропозиції до проекту Програми прийматимуться відділом містобудування та архітектури Ріпкинської районної державної адміністрації до 15.09.2016 за адресою:15000, смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, т/ф. 2-17-86 е-mail: [email protected],з поміткою «Пропозиції до «Регіональної цільової програми створення та ведення містобудівного кадастру Ріпкинського району на 2016-2018 роки».

Контактна особа: головний спеціаліст служби містобудівного кадастру відділу містобудування та архітектури Ріпкинської райдержадміністрації Жданюк Світлана Олександрівна.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Відділ містобудування та архітектури
Ріпкинської районної державної адміністрації