back

Свято Останнього дзвоника

29 травня 2015

29 травня голова райдержадміністрації Борис Мелашенко взяв участь в святі Останнього дзвоника в Любецькій ЗОШ І-ІІІ ст. імені 12-ї гвардійської Пінської Червонопрапорної ордена Суворова стрілецької дивізії. Він привітав педагогів, школярів, батьків та гостей з успішним закінченням навчального року. Зокрема, він підкреслив, що Любецька школа може праву пишатися успіхами своїх вихованців – переможців предметних олімпіад, конкурсів та змагань.

Теплі слова прозвучали на адресу педагогів, серед яких і вчителька правознавства, дипломант ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» Наталія Мещенинець. Керівник району привітав всіх учасників свята та побажав їм щастя, міцного здоров’я, натхнення, миру, добра і злагоди.

Директор школи Михайло Кузик вручив почесні грамоти та подяки вчителям і учням, що мають високі досягнення в навчанні та в реалізації своїх здібностей. Випускники, першокласники та учні молодших класів продемонстрували чудову концертну програму. Дітей пригостили запашним короваєм, а на знак здійснення задумів випускники разом з першою вчителькою та класним керівником випустили в небо повітряні кульки. Доріжкою з рушників, вишитих материнськими руками, одинадцятикласники вирушили з шкільного подвір’я до Свято-Преображенського храму, де їх благословив протоієрей отець Іоан (Фурданіч).

Свято Останнього дзвоника цього дня відбулося в Ріпкинській гімназії та в 20 школах району, учасниками якого стали голова районної ради Віктор Бугай, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Пушко, заступник голови райдержадміністрації Світлана Ткаченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій та підприємств, депутати районної ради.

Довідково: В Ріпкинському районі 164 випускників одинадцятикласників, з яких 13 мають високий рівень навчальних досягнень та є претендентами на нагородження золотими та срібними медалями; 229 випускників дев’ятикласників.
З 2 червня працюватиме 15 пришкільних оздоровчих таборів для 700 учнів.

Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації